Reklami.BG
анимация
Reklami.BG

За фирматa

Създадохме рекламна агенция Форте Джи през 1994 година с основна дейност производство на рекламни продукти:
- външна реклама - стандартни и нестандартни светещи конструкции от винил и плексиглас, обемни букви, статична и динамична светлинна реклама, билбордове, тотеми, пасарели, рекламни пана, табели, апликация от PVC фолио;
- печатна реклама - проектиране, дизайн и отпечатване на визитки, дипляни, брошури, каталози, афиши, плакати, календари
- сувенирна реклама - сито и тампонен печат върху химикали, запалки, пепелници, бележници, чаши, календари, фланелки …

С двата си офиса в центъра на гр. Варна и собствена производствена база, ние от рекламна агенция Форте Джи работим върху идеята за затваряне на производствения цикъл с оглед постигане на високо качество, съкращаване сроковете за изпълнение и намаляване цената на крайния продукт.

През 2009 г. построихме втората си собствена производствена база, https://reklami.bg/za-nas/baza изградена по всички европейски изисквания с 1150 кв.м. РЗП и 1200 кв.м. прилежащи площи, намираща се в гр. Варна и включваща следните напълно оборудвани производствени звена:

- железарска работилница за стандартни и нестандартни метални конструкции и ковано желязо;
- цех за обемни форми - индивидуални пластични решения, статична и динамична LED светлина, транслуцентни винилни пана с вътрешно засветяване
- цех за високочестотно лепене на винилно платно
- тримерно моделиране - CNC рутер
- лазерно рязане и гравиране
- американска инсталация за неон
- широко форматни солвентни принтери за печат върху винил и фолио;
- собствена монтажна техника – автовишка

По този начин постигаме пълен контрол върху качеството при производството на всички продукти и значително съкращаваме сроковете за изпълнение.

За повече от 27 години на пазара си извоювахме заслужено място в “челната редица”.
Днес името „ФОРТЕ ДЖИ“ е символ на качество и коректност. От 2004 година търговска марка ФОРТЕ ДЖИ е регистрирана в Патентно ведомство на Република България.

Много фирми от гр. Варна и страната се довериха на нашия опит и професионализъм, не пропускайте възможността да го направите и Вие!
Юлиан Арнаудов