Reklami.BG
анимация
Reklami.BG

За нас

Създадохме рекламна агенция “Форте Джи” през 1994 година с основна дейност производство на рекламни продукти:
- външна реклама - стандартни и нестандартни светещи кострукции от винил и плексиглас, обемни букви, статична и динамична светлинна реклама,  билбордове, пасарели, рекламни пана, табели, апликация от PVC фолио, неонова реклама ...
- печатна реклама - проектиране, дизайн и отпечатване на визитки, дипляни, брошури, каталози, афиши, плакати, календари ...
- сувенирна реклама - сито и тампонен печат върху химикали, запалки, пепелници, бележници, чаши, календари, фланелки ...
С  двата си  офиса в центъра на гр. Варна и собствена производствена база, ние от рекламна агенция “Форте  Джи” работим върху идеята за затваряне на производствения цикъл с оглед постигане на високо качество, съкращаване сроковете за изпълнение и намаляване цената на крайния продукт.

През 2004 год. развихме ново направление в нашата дейност - калкани и покривни конструкции. С коректното си отношение към живущите в жилищните кооперации с които работим сме един от предпочитаните партньори в гр. Варна. За кратко време изградихме сериозна реклмана мрежа, съдържаща повече от 16 калкана и 10 покривни конструкции, изцяло разположени в централните части на града.

По този начин имаме възможността да предложим гъвкави рекламни стратегии, което е и очевидно от дългогодишните ни клиенти.

За повече от 15 години на пазара си извоювахме заслужено място в “челната редица”.  Днес името "Фoрте Джи" е символ на качество и коректност. За да запазим добрият си имидж, ние полагаме грижи за стопанисвнето на търговската си марка. От 2004 година търговската марка “Форте Джи” е регистрирана в Патентно ведомство на Р. България под N: 48930 / 01.10.2004.

Много фирми от гр. Варна и страната се довериха на нашия опит и професионализъм, не пропускайте възможността да го направите и Вие!

Юлиан Арнаудов